Om oss

Jag som driver katteriet heter Natasja och bor i Billeberga med min man och vår lilla dotter. Mitt kattintresse har funnits med hela livet och vi har alltid haft katter hemma. Avelsintresset vaknade i tonåren, men då var det främst hästavel som lockade eftersom det fanns ett stuteri i släkten. När jag efter några år som stödhem åt f.d. hemlösa katter började intressera mig för raskatter såg jag en möjlighet att kunna leva ut mitt avelsintresse. Sommaren 2014 köpte jag min första orientalhona och 2015 registrerade jag mitt katteri.

Vi har under 2020 lämnat stadslivet i Malmö för lantlivet i Billeberga. Det innebär mer plats för katterna att röra sig på inomhus och säker möjlighet till frisk luft året runt. Mina katter äter huvudsakligen BARF och färskfoder, men även spannmålsfri blötmat.

Mina avelsmål är framförallt att föda upp sunda, trevliga katter med minimalt låg inavelsgrad och att bidra till en bredare avelsbas. Jag är främst inriktad på orientaliska korthår, men det är möjligt att det dyker upp en och annan siames i någon av kullarna. För att hålla kattflocken harmonisk kommer jag att hålla mitt kattantal ganska lågt. Det kan därför hända att jag kommer att söka fodervärdar till hankatter framöver. Kontakta mig gärna vid intresse.

natasjadubbel.jpg