Surri

SE*Simbelmynes Cappuccino Naga OSH q1

Surri är född som nummer två av sex ungar i min C-kull. Hon är en energisk och påhittig liten katt med mycket egna idéer. Ovanpå detta är hon en riktig spinnmaskin som charmar in sig hos alla. Surri har liksom alla sina syskon en kort fin päls. Hon har även en trevlig profil och väldigt vackra gröna ögon.

Surri är PRA-fri. Hennes färg är kanelsköldpadda och hennes underliggande mönster är tickat. Hon bär färganlagen för dilution och siamesmaskning.

Surri var länge tingad för avel utomlands och när vår keeper Chili de Li skulle flytta från fodervärden hem till oss så valde jag att ta med Surri som tillfälligt sällskap. När det sedan visade sig att hennes tilltänkta köpare inte var seriös hade jag redan fäst mig vid denna lilla fröken. När jag ytterligare ett tag senare fick erbjudande av Anna, som köpt en av Surris kullsystrar, att vara fodervärd så föll bitarna på plats.

Surri är mamma till F-kullen och har efter avslutat samarbete övergått i fodervärdens ägo. Hon lever nu sitt liv som kastrat tillsammans med sin kullsyster Silke (SE*Simbelmynes Cascabella) och sin son Masarin (SE*Simbelmynes Fukuyama).